untill horeca automatisering

de routing van uw bediening en keuken in eigen regie

U kunt op ons rekenen met het UnTill kassasysteem

“De standaard voor gebruiksvriendelijke bestelsystemen binnen de horeca, catering en (sport)kantine”
Voor wie:
 • Voor de horeca, catering en (sport)kantine die zich wil onderscheiden door een intelligent bestelsysteem.
3 redenen waarom:
 • Eenvoudig in gebruik
 • Overzichtelijk
 • Modern en zakelijk
3 belangrijke kenmerken:
 • Tafelgeheugen en tafelplattegronden
 • Aansturing van bar-, en keuken printers
 • Barautomatisering, zoals tapsystemen en postmix
 • Aanmelden: ID, magneetkaart, tag (RFID), direct (kelnertoets), vingerprint
 • Bestellen: op tafel, naam, klant, directe verkoop, afhalen, online, bezorgen
 • Tafel: splitsen, verhuizen (op artikelniveau), status (kleur), combineren
 • Betalen: specificeren, splitsen, pro-forma, deelbe-taling
 • Controle: tracing, bestellingen, rekeningen, toe-gangniveaus
 • Rapportage: volledig vrij naar bonprinter, A4, bestand, spreadsheet, e-mail
 • Rapportage selectie: datum, tijd, locatie, werknemer, werkplek, verkooppunt, klant, leverancier, categorie, departement, artikel, optie
 • Vaste klantenbeheer (VIPS/club)
 • Arrangementen boeken
 • Menu engineering
 • Voorraadbeheer en tijdregistratie
 • Berichten medewerkers
 • Tafelreserveringen
 • Diverse koppelingen mogelijk zoals o.a. keukenbeheer, online reserveren, urenregistratie, webshop en boekhouding
 •  Real-time gespecificeerde gegevens
 • Rapportages printen, exporteren, spreadsheets genereren of e-mailen (automatisch)
 • Statistieken, trends, geschiedenis en verwachtingen
 • Live management informatie, overal ter wereld via uw laptop, smartphone of tablet

 

DIRECT NA DE BESTELLING VAN EEN UNTILL KASSASYSTEEM VOOR DE HORECA VOLGT EEN IMPLEMENTATIETRAJECT, BESTAANDE UIT DE VOLGENDE STAPPEN:
 • Intake / wensen inventariseren
 • Productie unTill-applicatie op maat
 • Applicatiecontrole / managementtraining
 • Installatie / ingebruikname op locatie
 • Analyse / controle twee weken na ingebruikname

U mag rekenen op complete, professionele begeleiding van praktijkspecialisten. Dat betekent dat bij installatie, configuratie en nazorg al uw aankopen zijn inbegrepen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.

De kassasystemen van unTill beschikken over de mogelijkheid deze middels een API te koppelen aan uitbreidende softwaresystemen. Denk aan o.a. software systemen voor uw bar automatisering, bestellingen, betalingsverkeer, boekhouding, hotelsoftware, managementsoftware, planning, reservering en meer…

Bezoek onze pagina unTill koppelingen voor een uitgebreid overzicht.

Softwarebedrijven snappen niets van horeca

 NOW !

UNTILL® STANDAARD WINDOWS BESTURINGSSYSTEEM

In tegenstelling tot de klassieke kassasystemen is unTill kassasysteem horeca een systeemoplossing. Ze draaien op een standaard Windows besturingssysteem en standaard hardware. Door de grote afname van deze hardware is de prijs veel voordeliger. Janssens Kassasystemen BV heeft een selectie gemaakt van stabiele (industriële) hardware. U maakt zelf een keuze voor het uiterlijk van uw systeem.
Door de vertrouwde Windows gebruikersinterface kunt u eenvoudig zelf producten aanmaken, prijzen wijzigen en specifieke opties selecteren. U bent volledig selfsupporting, kunt snel reageren bij problemen in uw horeca-automatisering en houdt eventuele kosten dus beheersbaar.

 

DRAADLOOS

UnTill horecasoftware biedt u diverse draadloze-kassaoplossingen. Draadloos of niet, ze hebben exact dezelfde functies en lay-out als de vaste kassaterminals. Dat maakt inwerken overbodig. Bestellingen op de handheld worden vliegensvlug doorgevoerd en bonnen per direct verwerkt. Eventuele wijzigingen in de menukaart of grafische interface zijn ogenblikkelijk zichtbaar op alle handhelds.

 

 

 

UNTILL®

Het design van de horecasoftware van unTill kent overzichtelijke schermen en duidelijke iconen. Daardoor is het gebruiksgemak groot en behoeven basishandelingen geen enkele instructie. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt. In samenspraak met onze consultants bepaalt u zelf precies welke informatie wordt weergegeven. Dat maakt de kassa’s van unTill ideaal voor toepassing als kassasysteem horeca.

BEDIENINGSVRIENDELIJK, RAZENDSNEL EN BEDRIJFSZEKER

unTill kassasysteem horeca onderscheidt zich in veel opzichten van de concurrentie. Wij noemen de sublieme afwikkeling van afwijkende bestellingen en intelligente printeraansturing. De dynamische database van alle transacties geven u ogenblikkelijk inzicht in gedetailleerde financiële rapportages. unTill kassasystemen zijn uitermate bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker. Met dit horeca-automatiseringssysteem behaalt u beslist een hoger rendement. Bovendien werkt het overzichtelijk voor zowel uw personeel als uw gasten.

STABILITEIT EN BACK-UP

unTill kassasystemen zijn uiterst stabiel, omdat ze zonder centrale database of server opereren. Iedere kassa draait zelfstandig en ‘synchroniseert’ haar gegevens elke 0,15 seconden met andere kassa’s. Elke kassa beschikt zodoende over alle gegevens en is een exacte kopie van de andere stations. (Stroom)uitval van een kassa of werkstation heeft dus geen invloed op de andere stations: iedere kassa is een complete back-up! Ook heeft het aantal werkstations en de belasting van het netwerk geen invloed op de prestaties van uw kassa. Uw horeca-automatisering is en blijft daardoor uiterst stabiel.

 

TABLET

Ook bestellen via een tablet is sinds kort mogelijk. unTill biedt perfecte en betaalbare oplossingen voor flexibel kassagebruik. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SMARTPHONE

Al lang geen toekomstmuziek meer: bestellen met je smartphone. Wij ondersteunen PLINGH en YOUR SMART BUTLER, innovatieve apps waarmee gasten hun eigen bestelling kunnen plaatsen. Klantvriendelijk en geschikt voor iedereen met een smartphone.

 

“unTill draadloze kassaoplossingen maken gebruik van besturingssysteem Windows Mobile, dat garant staat voor een snelle en betrouwbare dataoverdracht.”
KASSASYTEEM EN KEUKENSCHERM ZIJN ÉÉN

Een nieuwe manier van werken in de professionele keuken. Geen koppeling met de kassa maar een verlengstuk daarvan, unTill handelt alles af zoals het hoort. Het kassasysteem en het keukenscherm zijn één. U bepaalt samen met onze horecaconsultant’s op welke wijze de touchscreen keukenschermen moeten werken. Wij gaan graag in op uw behoeftes en maken alles graag op maat. Niet alle horecabedrijven zijn immers hetzelfde. Het unTill® keukenscherm weet hoelang de bereiding duurt en past de planning voor de keuken automatisch aan, kan het nog makkelijker?

EXTERNE HORECASOFTWARE

Vanzelfsprekend biedt unTill koppelingen met boekhoudkundige software, barautomatisering en hotelreserveringssystemen, zoals Exact, Cash, AccountView, WMF, Hotel Concepts (Hotelware/IDPMS) en Nostradamus.

overzicht unTill koppelingen

INZICHT & CONTROLE

UnTill Webmanagement is ontwikkeld om u als horecaondernemer het net iets gemakkelijker te maken. Het is een compleet managementpakket dat direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Vanaf iedere pc met internettoegang kunt u op elk gewenst moment ‘real-time’ rapportages inzien. Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kunt u deze zelf samenstellen. Inzichtelijke diagrammen geven u een helder beeld van uw omzet- en andere gegevens. Klik hier voor meer informatie.

QR-CODE SCANNEN

Gemak dient de mens. Voortaan kan een gast met zijn of haar smartphone een unieke QR-code scannen: aan tafel, in een hotelkamer of bijvoorbeeld op een ligbed aan het zwembad. Hierdoor verschijnt een actuele menukaart op zijn smartphonescherm, compleet met producten, prijzen en acties. Een bestelling plaatsen is zo gebeurd, maar de gast kan ook het verzoek indienen om te betalen of om meer achtergrondinformatie te ontvangen. Hij/zij kan zijn ervaringen direct delen via Social Media. Ideaal als kassasysteem in de horeca. Uiteraard is de QR-codescan gekoppeld aan het reguliere unTill® kassasysteem. We informeren u graag over de mogelijkheden.

SPECIALE PROJECTEN

Onder de naam “Touch4all” is unTill internationaal genomineerd als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Janssens Kassasystemen B.V. biedt ook toepassingen voor de retail, zorg en speciale projecten. Voor meer informatie klik op deze link.

OPTIMALE CONTROLE & DOSERING – DAT IS BARAUTOMATISERING

De toepassing van tap-automatisering in de horeca wordt steeds vaker een noodzakelijk kwaad. De mentaliteit verandert en schaalvergroting van de middelgrote horecabedrijven vindt plaats. Horeca tap-automatisering controleert de dosering en het personeel, en het is daarom een “must” voor iedere moderne zelfbewuste horecaondernemer.
Wilt u ook uw rendement verhogen? Onze ervaring is dat de gemiddelde horeca onderneming de investering in tap-automatisering binnen 6 maanden tot 1 jaar terug verdient.

 

Neem contact op

Het design van de horecasoftware van unTill kent overzichtelijke schermen en duidelijke iconen. Daardoor is het gebruiksgemak groot en behoeven basishandelingen geen enkele instructie. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt. In samenspraak met onze consultants bepaalt u zelf precies welke informatie wordt weergegeven. De kassasystemen van unTill zijn een ideale toepassing binnen de horeca branche.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag