Janssens kassasystemen: altijd vooruitstrevend in de nieuwste technieken

22 maart 2023

Janssens kassasystemen: altijd vooruitstrevend in de nieuwste technieken

Al vele jaren bieden wij oplossingen voor de complexe uitdagingen die ondernemers en organisaties tegenkomen in het dagelijkse leven. We zijn vooruitstrevend met onze technologieën wat ons onderscheidend in de markt maakt. We willen graag delen hoe wij altijd vooruitstrevend zijn in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Geschiedenis

Janssens kassasystemen is in 1981 opgericht. Vanaf het begin was onze doelstelling het bieden van technologieën die vooruitstrevende zijn voor de Nederlandse markt. Wij hebben ons sindsdien gepositioneerd als leidende speler op het gebied van kassasystemen. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevend op het gebied van technologie en kassa-oplossingen. Door ons voortdurend aan te passen en te blijven innoveren, hebben we onze positie in de markt weten te versterken.

Onze producten

Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. We bieden oplossingen voor verschillende soorten organisaties, zowel klein als groot. De kassasystemen die wij leveren zijn robuust, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Verder ontwikkelen wij onze producten met de nieuwste technologieën die zijn uitgerust met de modernste software, waardoor ze gemakkelijk te integreren zijn met andere systemen.

Onze diensten

Janssens kassasystemen biedt meer dan alleen kassasystemen. We bieden ook uitgebreide diensten en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld advies en consultancy op maat om aan elk bedrijf een geschikt systeem te leveren.

Visie

Onze visie is om verschillende branches zoveel mogelijk te kunnen automatiseren door middel van onze software en systemen . We blijven onszelf uitdagen en we blijven vooruitstrevend denken om onze klanten de beste oplossingen te bieden die voldoen aan hun behoeftes. Verder focussen we erg op onze service, om onze klant tevreden te houden. Zonder onze klanten zouden we namelijk niks zijn.